0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Houten prieel

Een houten prieel is een echte eyecatcher in uw tuin. Het werkt niet alleen sfeer verhogend maar het geeft ook een hoop praktische voordelen. Houten prielen worden in allerlei vormen en maten gemaakt. de door ons aangedragen professional kan uw droomprieel creëren. Als jarenlange specialist in tuinoverkappingen zoals carports en prieeltjes maken wij alles voor u op maat. Neem contact op en plan een gratis adviesgesprek op locatie.

Prieel hout maatwerk

Het formaat van het houten prieel is afhankelijk van uw wensen en natuurlijk uw tuin. Een specialist van ons kan bij u op locatie de mogelijkheden in kaart brengen. Wie bieden hiervoor een geheel gratis adviesgesprek aan op locatie. Ter plekke kunnen wij meteen een offerte op maat opstellen. Bij het samenstellen van een prieel komen onder andere de volgende zaken kijken:

  • Vorm van het houten prieel
  • Soort hout dat gebruikt gaat worden
  • Type dakbedekking dat het meest passend is
  • Mogelijkheden voor de hemelwaterafvoer/dakgoot
  • Wilt u een open prieel of moeten er wanden komen?
  • Als uitbreiding op uw prieeltje kan de door ons aangedragen professional ook zonnepanelen op het dak plaatsen. Zo kunt u zomers heerlijk in de schaduw zitten terwijl er recht boven u groene stroom opgewekt word. Maar ook is er een mogelijkheid om het houten prieel geheel dicht te maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld veilig uw lounge set en tuinmeubilair opbergen. Dit voorkomt tevens de vorming van groene aanslag. Twijfelt u misschien of een prieel wel de juiste keus is? Wij plaatsen ook veranda’s, tuinoverkappingen en terrasoverkappingen.

    Houten prieel contact

    Als u graag wilt weten wat bij u de mogelijkheden zijn en interesse heeft in een kosteloos adviesgesprek op locatie. Neem dan contact op door te bellen met 0800 255 3733 of vul het contactformulier in. In geheel Brabant kunt u ons inschakelen. Woont u buiten Brabant? Bel dan ook gerust, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606