085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Vlijmen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Vlijmen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Vlijmen

Houten prieel

Een houten prieel is een echte eyecatcher in uw tuin. Het werkt niet alleen sfeer verhogend maar het geeft ook een hoop praktische voordelen. Houten prielen worden in allerlei vormen en maten gemaakt. de door ons aangedragen professional kan uw droomprieel creëren. Als jarenlange specialist in tuinoverkappingen zoals carports en prieeltjes maken wij alles voor u op maat. Neem contact op en plan een gratis adviesgesprek op locatie.

Prieel hout maatwerk

Het formaat van het houten prieel is afhankelijk van uw wensen en natuurlijk uw tuin. Een specialist van ons kan bij u op locatie de mogelijkheden in kaart brengen. Wie bieden hiervoor een geheel gratis adviesgesprek aan op locatie. Ter plekke kunnen wij meteen een offerte op maat opstellen. Bij het samenstellen van een prieel komen onder andere de volgende zaken kijken:

  • Vorm van het houten prieel
  • Soort hout dat gebruikt gaat worden
  • Type dakbedekking dat het meest passend is
  • Mogelijkheden voor de hemelwaterafvoer/dakgoot
  • Wilt u een open prieel of moeten er wanden komen?
  • Als uitbreiding op uw prieeltje kan de door ons aangedragen professional ook zonnepanelen op het dak plaatsen. Zo kunt u zomers heerlijk in de schaduw zitten terwijl er recht boven u groene stroom opgewekt word. Maar ook is er een mogelijkheid om het houten prieel geheel dicht te maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld veilig uw lounge set en tuinmeubilair opbergen. Dit voorkomt tevens de vorming van groene aanslag. Twijfelt u misschien of een prieel wel de juiste keus is? Wij plaatsen ook veranda’s, tuinoverkappingen en terrasoverkappingen.

    Houten prieel contact

    Als u graag wilt weten wat bij u de mogelijkheden zijn en interesse heeft in een kosteloos adviesgesprek op locatie. Neem dan contact op door te bellen met 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in. In geheel Brabant kunt u ons inschakelen. Woont u buiten Brabant? Bel dan ook gerust, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Vlijmen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606